Cevni laserski razrez KOVINC - BLM LaserTube LT8

Prednosti cevnega laserja

Razvoj tehnologije za laserski razrez cevi je pripomogel h skrajševanju izdelavnih časov in posledično k zniževanju stroškov izdelave.

Za cevni laser LT8 s 3D-tehnologijo je značilna izredna fleksibilnost, natančno in kakovostno lasersko rezanje ter široko področje uporabe. Z LT8 lahko obdelujemo cevi od premera 12 do 220 mm, do teže 35 kg/m.

Stroj je opremljen s 3D-glavo, ki nam omogoča tudi razrez odprtih in specialnih profilov, posnemanje robov in predpripravo na varjenje.

Avtomatizirano nakladanje in razkladanje cevi stroj uvrščata v sam vrh tehnoloških rešitev, ki je na področju laserske tehnologije brez primerjave.

Tehnologija priprave dela in način programiranja nam ponujata avtomatsko gnezdenje elementov. To občutno zmanjša odpad in optimizira čas izdelave.

Stroj avtomatsko predlaga nastavitev parametrov rezanja in hitrosti podajanja cevi. Operater nastavitve pred izvedbo preveri in po želji doda določene rešitve.

LT8 je opremljen na eni strani z avtomatskim zalogovnikom, ki lahko sprejme 5.000 kg cevi, na drugi strani pa s sistemom za ročno nakladanje cevi. Avtomatski zalogovnik že med rezanjem pripravlja cevi tako, da skrajša izdelavni čas.

Za programiranje uporabljamo programsko opremo Artube CAD-CAM, ki je primerna za hitro programiranje kompleksih izdelkov . S pošiljanjem programskih datotek lahko še bolj izkoristimo potencial, ki ga ponuja LT8.

Kontaktirajte nas
Vaš klic pričakujemo na tel. številki 04 281 65 00, elektronsko sporočilo pa na e-naslovu info@kovinc.si.