Cevni laserski razrez KOVINC - BLM LaserTube LT8

Zakaj laserski razrez Kovinc?

Laserski razrez cevi Kovinc zaznamujeta tako najsodobnejša tehnologija, kot tudi strokovna usposobljenost in izkušenost operaterjev in programerjev.

Podjetje Kovinc je specializirano za laserski razrez in ima vedno na zalogi več kot 100 ton različnih profilov in cevi. Z najsodobnejšo opremo in 24 urnim obratovalnim časom zagotavljamo izjemno hiter odzivni čas pri vseh storitvah. Tudi če se gre samo za razrez cevi na dolžino ali pa razrez cevi z zelo zahtevnim funkcijami; nobeno delo ni prezahtevno za Laser LT8.

Kot hitro rastoče podjetje na področju laserskega razreza, se Kovinc d.o.o lahko ponaša z izjemno kvalitetnimi končnimi izdelki, dostavo v dogovorjenem roku ter prijazno podporo strankam, kakršno si zaslužijo!

Naš cilj je, da strankam zagotovimo boljše storitve in podporo kot ostali ponudniki. Kljub temu, da na trgu obstaja še kar nekaj podjetij na področju laserskega razreza, smo prepričani da z našo sodobno opremo in večjem številom usposobljenih operaterjev dosegamo najvišjo kvaliteto storitev.

Kontaktirajte nas
Vaš klic pričakujemo na tel. številki 04 281 65 00, elektronsko sporočilo pa na e-naslovu info@kovinc.si.